Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Η Υπηρεσία D.O.A. παρέχεται στους καταναλωτές για προϊόντα που δεν λειτουργούν κατά την παραλαβή (Νεκρά Κατά την Παραλαβή/Παράδοση)  από ορισμένους κατασκευαστές.  Για να ισχύσει η υπηρεσία αυτή, θα πρέπει εντός 7 ημερών, να επιστραφεί το προϊόν στο κατάστημα TheMasterTech (Αχιλλέως 32, Παλαιό Φάληρο 17562) και θα  γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με ίδιο.  Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απόθεμα για αντικατάσταση, θα αντικαθιστούμε με άλλο, αντίστοιχων χαρακτηριστικών - δυνατοτήτων ή αναμονή για παραλαβή νέου στοκ.

Η χρέωση των μεταφορικών, καθ' όλη τη διάρκεια της εγγύησης, σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, καλύπτονται εξολοκλήρου για την επιστροφή και για την επαναποστολή, από την εταιρία μας για μια (1) αντικατάσταση.  (Δεν ισχύει στις περιπτώσεις που ο πελάτης μπορεί να στείλει απευθείας το προϊόν στο επίσημο service ή προς αντικατάσταση.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και στα πλαίσια της εγγύησης, αφού μας αποστείλετε το προϊόν με τη παραπάνω διαδικασία, εμείς με τη σειρά μας το στέλνουμε στον προμηθευτή μας.  Η διαδικασία διαρκεί από 5-45 εργάσιμες ημέρες (εξαρτάται τον προμηθευτή). 

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Το TheMasterTech για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προσφέρει τη δυνατότητα της επιστροφής ή της αλλαγής των προϊόντων της παραγγελίας σας, αν για κάποιο λόγο δε σας ικανοποιούν. Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν τα προϊόντα, αναιτιολόγητα, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του φορολογικού παραστατικού αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) με:

α) αποστολή του επιστρεφόμενου προϊόντος αχρησιμοποίητο, όπως ακριβώς ήταν πριν την πώληση στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας ή

β) με αυτοπρόσωπη επιστροφή του και αλλαγή στο κατάστημα.

Ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε στο e-mail  info@themastertech.gr.

ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΥΠΑΘΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΕΞ’ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ του Άρθρου 4 του Νόμου 2251/1994

Προς:

Την εταιρία

Τζατζάνη Στ. Θεοδώρα

Αχιλλέως 32, Παλαιό Φάληρο 17562

ΑΦΜ: 155858127

ΔΟΥ: Γλυφάδας

ΤΗΛ.:  211 421 0535

 

Εγώ, ο(η) υπογράφων (-ουσα), (Όνομα) ................................... (Επώνυμο)....................του .........................,

κάτοικος.......................................(Οδός/Αριθμός).......................................(ΤΚ).............Πόλη)........................,

τηλέφωνο..........................,e-mail .................................

δηλώνω με την παρούσα ότι υπαναχωρώ αναιτιολογήτως από την υπ’ αριθ......................./..../..../201.... σύμβασή αγοράς προϊόντων με την Εταιρεία σας.

Επίσης, δηλώνω υπεύθυνα ότι:

1.Ασκώ το σχετικό δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης και επιστροφής των προϊόντων εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους.

2. Ότι τα προϊόντα και η συσκευασία τους βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και δεν έχουν αποσυσκευασθεί, χρησιμοποιηθεί, ή υποστεί ζημία. Η συσκευασία του προϊόντος είναι σφραγισμένη, δεν έχει αποκολληθεί ή σκιστεί το αυτοκόλλητο με κανένα τρόπο.

3. Ότι γνωρίζω πως εκ του Νόμου δεν έχω αξίωση επιστροφής των ήδη χρεωθέντων σε εμένα εξόδων αποστολής.

4. Ότι επιβαρύνομαι με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Ημερομηνία: ...../ ....../ 201....

Ο (Η) Δηλών (ούσα ) και Υπαναχωρών (-ούσα)